StrongWood Company • Adresa: Arad, Capitan Ignat nr. 2. • Telefon: 07 24 523-538 • E-mail: info@ferestre-usi-lemn.ro

Certificate pentru produsele noastre

Certificatele se deschid în format pdf, faceți click pe linkul afisat la sfârșitul articolelor.

Stimati clienti, cumpărători vă oferim cele mai recente informații legate de  calitatea, certificarea ferestrelor și ușilor de lemn.

  • Vă justifică producătorul sau distribuitorul ușilor și ferestrelor pe care achiyiționați, ce parametrii tehnici îndeplinesc usile, ferestrele și ușile de balcon din lemn?
  • Au fost verificate de către organisme de certificare independente, desemnate?
  • Producătorii, distribuitorii dețin certificat autentice, adecvate,?
  • Produsele pot fi marcate CE și ce garantează utilizarea acestuia clientului?

Aceste întrbări nu sunt întotdeauna de interes pentru cumpărător, atunci când comandă, decide asupra instalări ușilor și ferestrelor din lemn, dar toate condițiile de mai sus sunt obligatorii pentru producători, distribuitori, pentru  protecția dumneavoastră.

Pentru aceste întrebări dau răspunsul standardele Uniunii Europene. Respectarea acestora garantează, ca ferestrele, ușile și ușile de balcon din lemn avâns marcajul CE corespund specificațiilor inscrise în materialul ”Istoria ușilor și ferestrelor din lemn și câteva lucruri de specialitate interesante” 3.1.4. Câteva parametrii tehnice sunt detailate în submeniul paginii

Standardul referitor la ușile și ferestrele din Ungaria MSZ EN 14351-1:2006 ”Ferestre și uși. Standard de produse, specificații de performanță” a fost armoniyat cu cel al Uniunii Europene în 01.02.2007.
Conform acestui standard, după o perioadă de acomodare, din 2009, pe teritoriul uniunii s-a unificat certificările de calitate emise pentru distributia și instalarea ferestrelor și ușilor din lemn.

Producătorul atunci poate să emita Certificatul European de calitate, totodată să utilizeze marcajul CE pe produl, dacă a fost verificat și atestat de toate instituțiile de certificare din țările Uniunii Euroepene ușile și ferestrele din lemn, respectiv dacă poată să dovedească prin procesele verbale emise de instituțiile de certificare parametrii tehnici prevăzuți pentru acestea. În al doilea rând trebuie să dețină un flux tehnologic de producție care poate fi urmărit pe tot parcursul procesului de producție.

Atașat vă prezentăm cel mai recent certificat de calitate emis pentru ușile și ferestrele din lemn fabricate de noi.

Firma Délvidék Kft structurile IV 78 x 80 și IV 90 x 80 a ușilor și ferestrelor din lem exterioare le producem cu cel mai modern dezvoltat utilaj  numit "Leitz". Cele mai noi tipuri de usi și ferestre din lemn produse de compania noastra au certificatele corespunzătoare.
La toate usile și ferestrele de lemn fabricate de noi vă putem emite actele "CE", a cărui denumire este ”Certificare de calitate Europeană”. Toate produsele fabricate de noi, uși de acces, ferestre, uși de balcon și de terase, uși de balcon cu ridicare-culisare, uși armonică, perete de sticlă etc., îndeplinesc cele mai înalte standarde arhitecturale naționale și europene, sunt capabile de a face fața cu standardele stricte termice și alte standarde. Ușile și ferestre fabricate sub controlul stric de producție satifac din toate punctele de vedere așteptările și nevoile unice. În atașamentul PDF de mai jos puteți vedea parametrii principali al usilor și ferestrelor fabricate de noi.

Avem siguranța că veți găsi tipul potrivit de ferestre și usi din lemn produse de compania noastră. Oricând vă stăm la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta cu sfaturi profesionale în lumea  ferestrelor și ușilor din lemn de înaltă calitate.